Обука за вино и алкохолни пијалаци

КУРСЕВИ

Сите наши предавања се инклузивни и интерактивни – ќе учите преку видот, мирисот и вкусот, опкружени со ентузијасти. Нашиот тим ќе се погрижи слушателите да ги добијат најдобрите достапни примероци, со што ќе им се помогне при учењето и разбирањето на вината и алкохолните пијалаци.


Искуство

ДЕГУСТАЦИИ И НАСТАНИ

Нашата уникатна програма на дегустации и настани нуди по нешто за ентузијастите за вино и алкохолни пијалаци на сите нивоа. Од Бургундец до Агава и сѐ помеѓу, нашиот распоред е разновиден и постојано се менува. А бидејќи не продаваме ниту вина ниту алкохолни пијалаци, можеме слободно да се фокусираме на едукативни и пријатни искуства – без никакви обврски.

ПИШУВАЊЕТО НА ДЕГУСТАЦИОНИ БЕЛЕШКИ Е КОРИСНА ВЕШТИНА, СЕГА МОЖЕТЕ ДА ЈА КОРИСТИТЕ НАШАТА АПЛИКАЦИЈА НА ВАШИОТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

Информации за студентите

СЛЕДЕТЕ НЕ НИЗ ЧУДЕСНИОТ СВЕТ НА ВИНАТА

Локација

РАБОТНО ВРЕМЕ И ЛОКАЦИЈА

М6 Едукативен центар
ул. 810, бр. 2 ​1000, Скопје
Република Македонија

контактирајте нѐ

понеделник — петок
9:00 – 17:00 ч.

Контактирајте нѐ