ОБУКА ЗА ВИНО

Курсеви за вино

Совршени за професионалците за усовршување на нивните вештини и идеални за ентузијастите кои едноставно сакаат да знаат повеќе; без разлика дали го сакате Вранец или Мерло, Темјаника или Совињон Блан, нашите курсеви се наменети да го отворат волшебниот свет на виното.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

WSET L2 – второ ниво

Обука за вина и алкохолни пијалаци WSET Level 2